Med olika smaker genom semestern

Att packa kär en konst och för många är det en absolut nödvändighet att skriva listor för att säkerställa att allt kommer med. Andra tänker att “det löser sig”.
Vissa saker kan dock vara viktigare än andra att packa ned, framför allt beroende på resmål, och för den som värdesätter sina vapes rekommenderas att packa ned den mängd som anses behövlig för semestern. Om du är en van vapebrukare har du förmodligen en traditionell variant men kanske är semestern bästa tiden att testa engångs vape för första gången! Engångs vape är ett utmärkt sätt att hitta nya smaker och kanske finns det också ett varumärke du varit nyfiken på och vill testa. I tillägg är det en utmärkt reserv skulle du behöva komplettera din traditionella.

En engångs vape innehåller nikotinvätska och smak och är en elektronisk enhet som fungerar på samma sätt som din traditionella vape. Det som skiljer de två åt är att en engångs vape har ett antal bloss och/eller batteritid som styr hur länge den håller. Antingen uppnår du antalet bloss eller så tar batteriet slut och då är det dags att återvinna och påbörja nästa. Ett litet obs kring att medföra vapes på semestern, framför allt då du ska flyga, är att e-cigaretter inte får medföras i det incheckade bagaget. Olika flygbolag och olika länder kan ha olika restriktioner och regler, varför du bör kolla upp dessa nogsamt innan du påbörjar din semester så att du inte står utan när du väl behöver din vape.